De Kokende Bijl / Hanne kookt / Kok aan huis / Prive kok / Thuiskok

 

 

Volg ons ook opFacebook

Wilt u een review geven? Dan kunt u dit hier doen.

REACTIES VAN GASTEN VAN DE KOKENDE BIJL

Beste Hanne, Corshir, ik en Johan kijken met veel plezier terug op het 21-diner van Corshir. Dit komt natuurlijk mede door het lekkere eten wat jij voor ons verzorgd hebt. Het was heerlijk. De volgende ochtend hoorde ik ook van zijn club genoten dat ze het eten erg lekker vonden, in het bijzonder het hoofdgerecht en ook dat ze zeer verrast waren om op een locatie van de kerk feest te vieren. Al met al een geslaagd feest, dank je wel voor het koken, (ik vond alles super lekker) want dat maakt  het feest toch compleet. Hartelijke groet, Petra Kamp, Zeist, juli 2018.

Hanne weet van een onmogelijke avond een mogelijke avond te maken met eerste klas gerechten. Haar inbreng is onvergetelijk en maakte dit etentje tot iets onvergetelijks.   Kees Veltman, Uithoorn, juni 2018

Beste Hanne, heel erg bedankt voor het fantastische verjaardag diner bij ons thuis! Het eten was geweldig, en ook het gemak waarmee jij en Steve alles onder controle hadden was fantastisch. Ik heb een heel ontspannen avond gehad, alles liep als een trein. Zelfs een onverwachte extra vegetariër bleek geen probleem. Ook de volgende dag van alle gasten nog heel veel complimentjes gehad over het eten en alles daarom heen, die zijn dus voor jullie :-)! Ik raad dit iedereen aan die iets te vieren heeft, zijn gasten wil trakteren en zelf ook een relaxte avond wil hebben, ik vind het héél erg voor herhaling vatbaar! Hanne en Steve dank jullie wel! Hartelijke groet, Anneleen van Dullemen, Amsterdam, juni 2018

Beste Hanne, kreeg ik jou toch als verrassingscadeau voor mijn verjaardag! Wat was het fantastisch! Een heerlijke avond met vrienden en ‘not a thing to worry’. Alles liep zo soepel, jij was bescheiden aanwezig maar het leek ook wel alsof je al jaren erbij hoorde. Iedere keer stond er ineens weer een mooi bordje voor je neus en geruisloos werd alweer afgeruimd. En de keuken was blinkend schoon toen je vertrok. Zo relaxt! En het allerbelangrijkste mag natuurlijk niet onbenoemd blijven: wat kun jij heeeeeeeerlijk koken! Alles, maar dan ook alles was ontzettend lekker, rijke smaken, prachtig en overvloedig opgemaakte borden, als in een toprestaurant! Het was een bijzondere avond en ik zal jou aan iedereen aanraden!  Hartelijke groet van Wies, Amsterdam,  juni 2018

Beste Hanne,
Reuze bedankt voor het geslaagde diner, het was echt een feestelijke avond.
We komen graag nog eens bij je terug wanneer we weer iets te vieren hebben.
Alle succes met je mooie bedrijf,
groetjes Mieke Bos, Utrecht, mei 2018

Ha Hanne,
We hebben ontzettend veel complimenten ontvangen over het heerlijke eten.
Deze complimenten zijn natuurlijk voor jou!
Alles was weer fijn geregeld, zeer smaakvol en origineel.
Dank dus weer voor deze geweldige samenwerking!
(Woutertje Pieterse Prijs 2018)
Lieve groet, Carlijn van Ravenstein en Maartje Bolt, Amsterdam, april 2018

Hoi Hanne,
Wat een onvergetelijk evenement heb je gisteravond voor ons gecreeerd. Helemaal TOP!
Heel heel hartelijk dank daarvoor!
Groet,Ron Brendel, Eemnes, april 2018

Beste Hanne en team,
Ook nog even langs deze weg, alle complimenten voor het heerlijke diner en de uitstekende verzorging.
Leuk dat je eerst even kwam kennismaken, dat gaf ons vertrouwen in de catering.
We kijken terug op een mooi feest, dank jullie wel.
Hartelijke groeten, Pieter Krul, Zaandam, maart 2018

Hi Hanne,
Alweer de vierde keer dat je mij en 11 van mijn beste vrienden laat genieten van de heerlijkste gerechten en de fantastische combinatie van smaken in mijn huis. Het is altijd mijn keuze geweest om ons te laten verassen door jou met het menu, en Wow, elke keer tover je de mooiste gerechten uit je hoge kokshoed. Chapeau!!! Op naar de volgende keer. Tevens dank aan steve voor de goede zorgen.
X rene vidal, Amsterdam, januari 2018

Hi Hanne,
Ontzettend bedankt voor de heerlijke avond met een overheerlijk diner! Wat een traktatie! We vonden het allemaal zeer geslaagd!
Lieve groet van Maurik en Dirk Jan, collega’s en aanhang. Almere, december 2017

Beste Hanne,
Dat was weer ouderwets genieten, wat een mooie gerechten en goede service. We hadden je al bedankt maar hierbij nogmaals en natuurlijk tot ziens. We bedenken vast weer een goede gelegenheid.
Fam. de Haas, Amsterdam, november 2017

Hanne,
Nogmaals onze hartelijke dank en welgemeende complimenten.
Het was een heerlijke menukeuze.
We hebben er met elkaar van genoten.
Wij wensen je alle goeds en hopen je ooit weer te ontmoeten.
Lieve groetjes, Anneke en Fred Wendel, Rotterdam, oktober 2017

Beste Hanne,
We vonden het fantastisch! We hebben een hele gezellige avond samen gehad, waarbij er ook nog eens voor de kleintjes gezorgd kon worden tussendoor. Wat fijn dat je zo flexibel kon zijn. En het eten was zowel een plaatje als verrukkelijk! Heel erg bedankt!
Groeten van de Bosjes, Heerhugowaard, oktober 2017

Beste Hanne,
Ik wil jou en je team nogmaals bedanken voor jullie bijdrage aan een zeer geslaagd feest, het verzorgen van heerlijke gerechten en de zeer attente bediening (dat was voor ons een onverwachte verrassing).
Bedankt ook namens Harry (hij vond het heerlijk om gast op mijn feest te kunnen zijn ?)
Hartelijke groet, Karin van der Hoorn, De Kwakel, september 2017

Lieve Hanne,
Je hebt op mijn 30e verjaardag een heerlijk 5 gangen diner verzorgd voor 12 personen bij mij thuis. Het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik vind het knap hoe je alles wist te organiseren in mijn toch wat kleine keuken en daarbij tussen de gangen door rekening hield met speeches, zang en opdrachten van de gasten. Ook van mijn gasten heb ik vele complimenten over je ontvangen. Het was een fantastische avond. Je hebt er voor gezorgd dat ik mij extra jarig heb gevoeld. Bedankt!
Groeten, Nicole Kaupmann, Amsterdam, augustus 2017

Lieve Hanne en team, geweldig gedaan!
Echt een aanrader, we zijn Tim dankbaar voor het noemen van je naam. Ga lekker genieten van je vakantie, laat jij nu eens lekker voor je koken, dat heb je verdiend 🙂
Tot ziens en zonnige groeten van Adam Sint, Amsterdam, juli 2017

Hoi Hanne,
Nog bedankt voor jouw heerlijke zorgen. Jij hebt van mijn 40e verjaardag echt een feest gemaakt. En natuurlijk mag je de foto’s op Facebook plaatsen.
Hartelijke groet, Aisha Brunings, Amsterdam, juni 2017

Hoi Hanne,
Wat had je het geweldig verzorgd, alleen maar positieve reacties gekregen.
Het eten was heerlijk, met name de soep was een hit!
Ook de bediening complimenten heel gezellig en professioneel.
We hebben genoten, dank je wel voor alles.
Lieve groet, Ellie de Geringel, Vreeland, juni 2017

Hoi Hanne,Het was een heerlijke avond, we hebben kunnen genieten en ontspannen, precies zoals we wilden.
Onze dank en hartelijke groeten,
Jan Broer, Utrecht, mei 2017

Beste Hanne en team,
Hierbij willen we jullie laten weten dat we heel erg hebben genoten van jullie goede zorgen.
Uit eten in een restaurant maar dan toch thuis kunnen blijven, wat een goed idee.
We wensen jou en de lieve mensen die met je meewerkten alle goeds en veel succes.
Tot ziens, Henk en Annie Groot, Rotterdam, april 2017

Lieve Hanne,
Ook in januari kunnen we niet zonder je culinaire verzorging hoor! December is de feestmaand maar ik blijf nu eenmaal jarig 31 januari.
Het was fijn om je weer te zien en van je kunsten te genieten, door de jaren heen blijft het een terugkerend feest om je uit te nodigen. Veel liefs en geniet van de rustige tijd,
Anne Yin, Amsterdam, februari 2017

Hoi Hanne,
Hierbij nogmaals onze dank, je hebt de verjaardag van onze vader fantastisch verzorgd, we konden allemaal ontspannen genieten van een gezellige avond met heerlijk eten. En je huiswijn was perfect, zelfs mijn broer liet zich verleiden :). Succes met je kookpassie en je bedrijf, ik hoop dat we elkaar volgend jaar weer zien want het was voor herhaling vatbaar! Groeten, Mirjam Bos (mede namens mijn vader en de rest van de familie), Amsterdam, januari 2017

Beste Hanne,
Vandaag is de kamer wederom omgebouwd om morgen wat vrienden en kennissen te ontvangen voor een borrel. We blijven feesten!
Met veel genoegen kijken wij terug op een feestelijke avond en een heerlijk diner.
Het liep allemaal op rolletjes en iedereen heeft alles even lekker gevonden.
Dus nogmaals dank en wie weet nog eens tot ziens.
Hartelijke groeten, Marie Louise en Pieter van Wiechen, Heiloo, december 2016

Beste Hanne,
Vorig jaar november had je ons samen met Steve al verwend met een heerlijk diner bij ons thuis. Ik heb toen ook geschreven wat een heerlijke avond we met al onze gasten hebben gehad, die ons in de dagen erna allemaal hebben verteld hoezeer ze hadden genoten van je kookkunst en de plezierige aanpak van jou en Steve!
Dit jaar hebben we, met een nog grotere groep en weer in november, opnieuw mogen ervaren hoe fijn het is om thuis van je bijzonder goede kookkunst te genieten en van de attente aanpak van Steve die de gerechten serveert en ervoor zorgt dat het de gasten niet ontbreekt aan een lekker drankje.
Voor ons was deze avond, ook vanwege persoonlijke omstandigheden, heel bijzonder en dat wij daarvan hebben genoten is ook voor een groot deel aan jullie te danken. Heel erg bedankt daarvoor!
Hartelijke groeten, Ed en Alke, Leiden, november 2016

Beste Hanne,
Het is nu een week geleden dat we hebben mogen genieten van jouw heerlijke
verrassende diner. Wij willen jullie nogmaals hartelijk dank zeggen voor deze
voor ons heerlijke ontspannen avond.
Hartelijke groeten, Steven en Geertje Nieuwenhuys, Amstelveen, oktober 2016

Beste Hanne,
Mede dankzij jullie, hebben wij een fantastisch feest gehad! Het was zo fijn dat wij het koken uit handen konden geven, zodat wij ook van alle speeches konden genieten. Het liep allemaal gesmeerd, vond je ook niet?
Hanne, nogmaals hartelijk dank en tot een volgende keer!
Groetjes, Karen Steele Nicholson, Rotterdam, oktober 2016

Hey Hanne,
Wat hebben wij genoten van al het heerlijks en wat zag het er mooi uit!!!
Ik wil jou en je fijne team bedanken voor een topdiner, en mede namens onze vrienden… we zien elkaar vast weer.
Haagse groeten van Janny, Den Haag, september 2016

Lieve Hanne,
Wat een verassing om gisteren jou binnen te zien komen met koelboxen en tassen vol met eten! Mijn lief had dit fantastisch geregeld en verborgen gehouden. We hebben je gisteren al bedankt maar bij deze nog een keer. DANK voor een heerlijke avond waar wij op het dakterras iedere keer weer een fantastisch gerecht voorgeschoteld kregen met bijpassende wijnen. Heel fijn dat je ook geen halve flessen had meegenomen :-).
Pure luxe om niets te hoeven doen en alleen maar van elkaar en jouw culinaire hoogstandjes te genieten!
X, Clim Spoorenberg, Amsterdam, augustus 2016

Wat een heerlijke avond! Hanne kookt de sterren van de hemel en heeft een geweldig team van lieve professionele mensen om zich heen. Door Hanne haar enthousiasme en creativiteit is het gelukt om in onze benedenwoning van 65m2 een diner te geven voor 35 vrienden en familie. Wij zijn ontzettend dankbaar en kijken terug op een onvergetelijke avond!
Warme groeten, Karel Sturm & Caroline Schalk, Amsterdam, juli 2016

Hanne neemt je keuken over met een heerlijke geruststelling waardoor je ontspant en helemaal mee kan doen aan je feestelijk diner. Met Samantha als gast vrouw was het heel chique. Ieder kreeg gelijk een drankje en welkomst groet. Het diner was verrukkelijk. Allerlei verfijnde smaken van de kaas op roggebrood amuse tot de diamanthaas en grand dessert. Vooral de sauzen waren fris en verrassend heerlijk van smaak. Ik gun ieder zo een verwennerij Wendy Wolfe, Hem, juli 2016

Dag lieve topkoks,
Heel erg bedankt voor jullie geweldige inzet en heerlijke happen! Het feestje werd ook door jullie precies zoals ik het bedoelde, een ontspannen verjaardag met een receptie-achtig tintje zodat iedereen zich vrij en op zijn gemak en verwend voelde (dus geen saaie kringetjes waarin over het knooppunt Hoevelaken wordt gepraat). Ik hoorde vele complimenten over de heerlijke hapjes. Ik vind het zelf ook zo leuk dat mensen daardoor snappen dat het echt de bedoeling is dat je een tijd blijft en je steeds laat verrassen. We hebben nog heerlijk nagenoten met life gitaarmuziek. Zelf vond ik die rettich-achtige dingetjes het allerlekkerste, maar ik heb door het gastvrouw-zijn niet alles geproefd. Ik hoop dat alles naar wens ging qua organisatie, bediening en afwassen, maar kreeg de indruk van wel. Ik kan dit soort verjaardagen natuurlijk niet elk jaar vieren, maar hoop het over 5 jaar weer te doen en dan wellicht weer met catering van jullie!
Nogmaals bedankt, Brigitte (achternaam bekend bij DE KOKENDE BIJL), Amsterdam, juni 2016

Beste Hanne,
Dank voor het voortreffelijke diner gisteren, we hebben ervan genoten en tevens onze vrienden uitgebreid kunnen spreken. Dineren is zoals je weet voor ons vooral een feest om samen te beleven. Onze wensen zijn helemaal uitgekomen, we zullen nog lang napraten over deze gedenkwaardige avond. Wanneer we weer iets te vieren hebben komen we bij jullie terug.
met vriendelijke groeten, Mandy Peters, Amsterdam, juni 2016

Ha Hanne,
Wat een prachtige, smakelijke en smaakvolle hapjes heb je gisteren in Amsterdam gepresenteerd. Je bent professioneel en warm tegelijk. Heel erg leuk om je te leren kennen en je mooie bedrijf in actie te zien.
Hopelijk zien we elkaar vaker.
veel succes! Margriet Gordijn, Baarn, april 2016

Hallo Hanne,
Ik heb gisteren echt kunnen genieten; vanaf dat jullie binnenkwamen kon ik het ook echt loslaten en dat was een fijn en relaxed gevoel.
Het nagenieten is ook begonnen; heb veel lieve en enthousiaste reacties gekregen dus dat is ook erg leuk. Het was voor iedereen de eerste kennismaking met een diner in deze vorm dus dat maakte het ook al zo bijzonder.
Nou, zo kan ik nog wel even doorgaan….
Nogmaals bedankt voor jullie harde werken en gezelligheid! En ook leuk de foto’s!
Jolanda van der Maarel, Rotterdam, april 2016

Hoi Hanne,
Het was erg geslaagd en de gasten en ik waren erg tevreden over het lekkere eten en de manier waarop je invulling geeft aan je rol.
Ik zal zeker reclame voor je maken.
Groeten, Peter Venema, Amsterdam, maart 2016

Beste Hanne,
Ja zeker, ik kijk terug op een zeer geslaagde presentatie en uiteraard op de mooie, lekkere en kleurrijke hapjes. Ik heb veel complimenten gekregen over de catering en de kleurrijke bediening, dus dat paste uitstekend bij de sfeer van de avond. Ik ben erg blij met de tip van Marian!
Dank voor je mooie foto’s. Mocht ik ooit nog een keer wat hebben of iemand in mijn kring dan ga ik jou recommanderen!
Nogmaals veel dank!
Met vriendelijke groet,

Rozemarijn Dols, www.dols-consult.nl, Amsterdam, maart 2016

Lieve Hanne,
Ik heb je helaas niet meer gezien aan het einde van de avond, maar hoop dat je nog wat hebt kunnen zien van de tweede helft van het programma? Verder wil ik je nog even HEEL erg bedanken voor de fantastische catering die je hebt verzorgd. Dankzij jou en je medewerkers kreeg iedereen die bij de avond betrokken was zo’n goede start van de avond. Ik weet zeker dat dit heeft doorgewerkt in ieders humeur en vrolijke inzet, die weer heeft geleid tot de geweldige opbrengst van ruim €40.000 voor MyBookBuddy. Veel groeten en in elk geval tot de Rollende Keukens!
Maartje Bolt, Amsterdam, februari 2015

Beste Hanne,
We zijn inmiddels een ruime maand verder, maar ik wilde je toch nog even bedanken voor jouw onmisbare bijdrage aan het ‘verjaardags-verrassingsdiner’ voor mijn vriend. Tijdens ons eerste telefoongesprek zei je “Laat het los, ik regel het voor je” en dat heb je gedaan. We krijgen nog steeds van onze vrienden te horen dat het zo’n mooie, fijne avond was. Het eten heeft al mijn verwachtingen overtroffen, we bekvechten nog steeds welke gang nu het lekkerst was. Alles was meer dan restaurant waardig, eerlijke pure smaken met steeds een verrassende twist die je zelf niet kan verzinnen en proefbaar met liefde en aandacht bereid. De borden zagen er zo mooi en smakelijk uit. Jouw verrassingsmenu was een schot in de roos! Daarnaast heb je een heerlijke gezellige sfeer neer weten te zetten door precies de juiste mate van ‘aanwezigheid’, niet te gedienstig maar ook niet overheersend. Alles was zo ontspannen en relaxed, dat iedereen vol van het eten, het wijnarrangement en elkaar kon genieten. Wat ben ik blij dat ik niet zelf voor 9 man ben gaan koken of in een restaurant ben gaan zitten!
Groeten, Liselotte Apon, Amsterdam, december 2015
Dank je wel Hanne voor wat je voor Myriam en haar familie hebt gedaan. Ze is er zo enthousiast over en wij zijn zo blij dat het cadeau zo goed is bevallen. Ze hebben héérlijk gegeten en ze vertelde me vanmiddag per telefoon dat dit het mooiste cadeau was dat we hun ooit hebben gegeven….dat zegt toch heel veel, niet, ik hoop echt dat we er nog lang met haar over kunnen praten…
MERCI MERCI beaucoup
JOYEUX NOEL et BONNE ANNEE 2016
vriendelijke groet, Lieke van Herpt, Amersfoort, december 2015Beste Hanne,
We hebben heerlijk gegeten! Een aantal fijnproevers benoemden zelfs dat het beter was dan de dure restaurants van opa en oma! Alle hoofdgerechten waren super, vlees precies goed en mals, de visgerechten bijzonder goed en de vegetarische gerechten verrassend. Iedereen was vol lof! En wat heerlijk dat alles daarna opgeruimd is en zelfs de vloer gedweild!
Jullie vriendelijke manier van aanpak is bijzonder, wij hebben alleen maar complimenten en je hebt voor ons deze zeer bijzondere dag, extra mooi gemaakt. Ook Steve willen we bedanken voor zijn bijdrage hierin!
Hopelijk maken we dit nog een keer mee!
Groet Ed en Alke Guyt, Leiden, november 2015

Beste Hanne,
Bedankt voor het heerlijke 6- gangen diner en de amuse en cocktails wat was het allemaal genieten!!!! Het was een super avond !!! Alles zat mee ik had me er wel een voorstelling van gemaakt maar dat het zo fantastisch zou worden met al die mooie speeches de prachtig opgemaakte borden de mooi gedekte tafel niet te vergeten het prachtige weer. Iedereen heeft genoten ik heb deze week nog zoveel reacties gekregen. Ik heb dagen boven de aarde gezweefd ik ben nog niet helemaal terug. Gelukkig heb ik veel foto’s en een schitterend boek met veel leuke verhalen. Ik ben heel blij dat ik het heb gedaan en heel blij dat jij het kookgedeelte voor je rekening hebt genomen. Ik kon op deze manier echt genieten en zo geruisloos werd alles tussendoor klaar gemaakt en op tafel gezet echt heel professioneel. Dat maakt alles zoveel prettiger. Nogmaals heel erg bedankt. Ik hoop dat we elkaar nog eens zien.
Groetjes Jeannette Eijkelenboom, Rotterdam, november 2015

Beste Hanne,
Dankjewel voor de fantastische lunch en de super organisatie. Het eten was top! De lunch liep perfect, jullie hebben aan alles gedacht! Een echte aanrader voor iedereen die een zorgeloos diner in eigen huis wil geven!
Groeten Marylou Bijvoet, Almere, november 2015

Beste Hanne,
Nogmaals dank voor een heerlijke avond, zoals je weet was het voor ons de eerste keer dat we een thuiskok inhuurden en natuurlijk was het best een spannende actie. Maar je straalde rust en professionaliteit uit en toen het voorgerecht voor onze ogen stond wisten we het zeker: het zou een geweldig diner worden. Van onze gasten hoorden we alleen maar lof dus hierbij ook voor jou, dank je wel! Ook voor de leuke foto’s, die Ipad is helemaal zo slecht nog niet 🙂 We gaan jou promoten.
En zeker tot de volgende keer.
Hartelijke groet, Jos Schermer, Amsterdam, oktober 2015

(recensie via Facebook) The very best cooking Chef of the world! Sailtrip Ijsselmeer! Thank You for the very good Lunch! Michael Reckhaus, September 2015

Dear Hanne,
The dinner you prepared last night was… Amazing, shall we say? I mean, man thinks he can cook and then he meets you and finds out that you are preparing your own mousse for Christ’s sake! Who would dare to hold a pan again after that? I loved to discover that artichoke can be that delicious, I loved those smoked mushrooms! I simply loved everything. But what I loved the best was that feeling all of us had – that there is no a cook, a stranger working for money in the kitchen, but, first of all, a kitchen master but at the same time warm woman, who cared about our taste, who was patient enough for detailed explanation of what was on the table, and who made us think that for that one evening we actually were friends.
Many warm thanks from Lisa, Ralph, Ineke, Ted, Aike and Milos Perisic (who wrote the review 😉 )
Amsterdam, augustus 2015

Hi Hanne, wat was het weer een succes zaterdag! Nogmaals heel veel dank!
Gr. Inge Veldt, Bergen, augustus 2015

Dag Hanne,
het was weer een feest jou als thuiskok in ons midden te hebben.
het diner was fantastisch, heel lekkere wijn: iedereen vertelde me later erg te hebben genoten.
nogmaals erg bedankt hanne en ook amber natuurlijk.
Joop Croonen, Naarden, augustus 2015

Ha Hanne, ik vond het weer een heel groot succes! Superleuk om je weer te zien.
Wij zitten op dit moment heerlijk te genieten van de Nederlandse biologische blauwe, lekker hoor ? Succes bij Sail! X Sandra en Wilkin Kroon, Nieuwesluis, augustus 2015

Hoi Hanne,
Hierbij onze foto’s, wat heb ik genoten, bedankt voor alles en misschien tot ziens X
Lydia en Rob Schouten, Hoofddorp, juli 2015,
Ha Hanne! We hebben genoten donderdag en mijn ouders gaven aan het niet beter te kunnen wensen! Dank je wel! Groeten Anne Debets, Purmerend, juni 2015

Hallo Hanne,
Wij kijken terug op een geweldige avond. Het eten was heerlijk, het drinken ook en wat een weer!
Dank voor alle goede zorgen, we hebben veel positieve reacties ontvangen en we hebben ervan genoten.
Groetjes,
Johan en Marielle Gouwenberg, Bunnik, juni 2015

Beste Hanne,
Ten eerste dank voor je inzet. Zo wij het hebben mogen horen was deze avond voor hen een duwtje in de rug wat zij juist nodig hadden. Zo zij vertelde aan mij was het een geslaagde avond en ook jou inbreng was geweldig. Nogmaals dank hiervoor en ik zal je verder aanbevelen.
Ben Cowe, Nieuwegein, juni 2015

Hoi Hanne,
Dat het lekker en prima en mooi en goed uitgeserveerd en dat jullie met elkaar zo aardig waren enz enz enz!!!. Ik herhaal het nog maar even. Zeker ook namens Signe.
Martie Woudhuizen, Amsterdam, mei 2015

He Hanne,
Inderdaad zoooo jammer dat ik er niet bij kon zijn!
Ik heb alleen maar positieve verhalen gehoord, en mijn schoonmoeder heeft me al 3 x gebeld wat voor een mooie avond het voor hen was! En hoe lekker het eten wel niet was!
Heel veel dank voor je hulp weer!
Inderdaad wie weet tot ziens!!
Groeten, Emilie Lijten, Amsterdam, mei 2015

Hallo Hanne,
Het was afgelopen vrijdag zeker naar wens. Echt een aanrader!
Met vriendelijke groet, Annelieke van Schie, Amsterdam, april 2015

Ha hanne!
Nogmaals ontzettend bedankt voor de goede service van gisteren! Alles was super verzorgd en wij hebben echt kunnen genieten. Ook de gasten vonden het enorm geslaagd!
Fijn weekend verder en wellicht tot ziens!
Groeten, Martine Gruiters, Nieuwegein, april 2015

Beste Hanne,
Nogmaals heel hartelijk dank voor de fantastische kook-workshop die mede door jouw toedoen en die van je assistent voor ons een enorm succes geworden is.
Alles klopte. Het gezelschap ( hadden we zelf geleverd!! ), de locatie, de ingrediënten, jouw receptuur en het uiteindelijke resultaat, een perfect 4-gangendiner, met daaraan voorafgaand een paar heerlijke amuses.
Wij hebben genoten.
Een hartelijke groet, Wim de Haas en Wil Stork, Zunderdorp, april 2015

Hallo Hanne,
Het was een heerlijk diner en ook was het fijn dat alles zo ontspannen kon gaan. Wie weet tot een volgende keer.
Groeten en bedankt voor alles, Gerrit Snieder, Montfoort, april 2015

(recensie via Facebook) Lieve Hanne,
Bij deze wil ik je bedanken voor een heerlijke onbezorgde avond met fantastisch lekker eten en gezellige bediening.
Ik heb genoten van een onbezorgde 50 ste verjaardag met mijn vrienden, en daar hebben jullie op onopvallende en professionele wijze een groot aandeel in gehad.
Voor iedereen een aanrader jullie in te huren!
Groet Femmegien Mente en Paul, maart 2015, Amsterdam 2015

Beste Hanne,
We kijken terug op een heerlijk diner en een heerlijke avond. Mooi, verzorgd en… heel lekker!
We zien elkaar vast nog eens, dank je wel.
Groetjes, Kitty en Fred de Boer, Zaandam, maart 2015

Hey Hanne en team!
Wat een geweldig feestje hadden wij! We hadden er veel van verwacht en dat hebben jullie meer dan waar gemaakt! Superbedankt en tot ziens, onze vrienden lopen al een reden te verzinnen om ook zo’n feestje te geven 🙂
Dus tot de volgende x,
lieve groetjes van ons alle vier,
Mirjam en Peter Groot, Utrecht, februari 2015

Beste Hanne,
Ik had het je al verteld maar hierbij nogmaals: heel hartelijk dank voor je persoonlijke service en het lekker diner wat je voor ons bereid hebt, we hebben een fijne avond gehad.
Cindy van den Bergh, Amersfoort, februari 2015

Hallo Hanne,
Dank voor een mooie avond, je foto’s op je site bleken echt, de schilderijtjes waren om op te eten en dat hebben we met smaak gedaan. Gaag tot ziens, misschien is het geen slecht idee: het vieren van een 13,5 jarig huwelijk?!
Fijne dag en alle succes met DE KOKENDE BIJL, Mariska Boon, Amsterdam, januari 2015

(recensie op Facebook) Hanne is een topkok! Gisteravond weeer verwend door haar en Steve. Wat een team!
Heerlijk gegeten, mooie gerechten. En dat in een superkleine huiskamer met veertien man aan tafel die ook nog af en toe een walsje wilden draaien.
Hanne en Steve draaiden gewoon mee van oven naar aanrecht.
Topavond gehad! Dank Hanne en Steve
Karin Kok, Zaandam, december 2015

(recensie op Facebook) Wat een super kerstdiner hebben we gegeten vandaag! Twee jaar geleden voor het eerst op aanraden van vrienden en ook dit jaar super!! Heerlijk eten en fantastisch warm gastheerschap in ons eigen huis.
Dank weer Hanne en Joop!
Kyra Stefels, Utrecht, december 2014

(recensie op Facebook) Wauw, geweldig lekker gegeten op ‘3e kerstdag’ bij ons thuis. We waanden ons in een restaurant met super smaakvolle en mooi uitziende gerechten! Helemaal top. Tamara Schenkeveld, Schipluiden, december 2014

Lieve Hanne en Amber, wat hebben jullie ons een mooie avond bezorgd. Echt onvergetelijk. Dank jullie wel en ga zo door, het is een topformule: ons eigen restaurant in huis. Succes!
Janine Klein, Purmerend, november 2014

Hoi Hanne,
Bedankt voor het heerlijke diner! Super lekker!! We hebben een hartstikke leuke avond
gehad! De foto’s met mijn telefoon zijn niet mooi geworden helaas, gedoe met de flitser 🙁
Maar gelukkig heb ik er ook nog een paar met de camera gemaakt, die zal ik van de week op de computer zetten.
Nogmaals, bedankt voor je heerlijke kookkunst, we hebben ervan genoten.
En jijzelf brengt ook heel veel mee!!
Groetjes, Karin van Baarle, Akersloot, oktober 2014

Hi Hanne,
Dank je wel voor de foto’s, leuk om te ontvangen. We hebben vrijdag genoten van het
heerlijke eten en de zorg die je verleende. Dit droeg bij aan een zeer ontspannen avond met inderdaad lang natafelen. Precies wat we hadden verwacht.
Mvg, Bart Grievink en Fleur Bergwerff, Amsterdam,oktober 2014

Hoi Hanne
Wat een onvergetelijk en heerlijk, culinair verjaardagsdiner heb je voor mij en m’n
vriendinnen gemaakt Hanne! Dank je wel!
Groetjes Nicole de Groot, Overveen, september 2014

Hallo Hanne,
Bedankt voor je goede zorgen en de leuke foto’s.
Wie weet hebben we nog eens wat te vieren en dan denken we aan jou.
We maken ook mond op mond reclame.
Veel groeten en dank, ook aan jouw team.
Liesbeth Joordens, Amsterdam, september 2014

Beste Hanne,
Nogmaals, het was geweldig, geruisloos zorgden jullie voor heerlijke gerechten en bediening en gastvrijheid!!
We zijn erg blij geweest met jullie optreden! Het verliep allemaal zo vlekkeloos en relaxed!
We zijn echt nog aan het nagenieten met z’n allen. Je soepje hebben we nog 😉
Met vriendelijke groet, Hella Vercammen, Amstelveen, augustus 2014

Lieve Hanne,
Heel veel dank voor het overheerlijke diner, je bent echt de absolute top wat koken betreft. Wat wij ooit
gegeten hebben hoort daar ook bij. .Zo iets heerlijks eten wij niet vaak. Het is een enorme verwennerij van jou waarvoor onze dank.
Hartelijke groeten aan Joop.
Veel liefs van Carla Klein en Arnold Nieuwendam, Amsterdam juli 2014

Hoi Hanne,
Wat heb je weer heerlijk gekookt meid. Ik heb er zo van genoten.
Je was ook zo professioneel met het introduceren van de gerechten.
Je hebt het geweldig gedaan. Jouw aanwezigheid was een deel van het
gezellige etentje.
Fijne dag Hanne,
Groetjes, Karin Ligthart, Amstelveen, juli 2014

Beste Hanne,
Het zomerfeest op vrijdag 27 juni 2014 was weer erg geslaagd, dit had ook onder andere zeer te
maken met jullie excellente hapjes en service!
Hartelijk dank ook namens de directrice mevrouw Dr. Barbara Honrath hiervoor.
Een fijne zomer gewenst voor jou en Stijn en wie weet tot een volgende keer.
Mit freundlichen Grüssen/Met vriendelijke groeten, Angelika Nikkel, Goethe Instituut, Amsterdam.

Beste Hanne,
Dank voor factuur en foto’s! Leuk om die foto’s te hebben.
Wij hebben erg genoten van je komst en je kookkunsten. In een woord geweldig! En wat
is het heerlijk om in je eigen huis, vanuit je keuken zo verwend te worden. Ik vond het
verder ook een fijne ontmoeting en leuk met je te praten over de paden die we
bewandelen. Ook wens ik jou alle goeds en wie weet kruisen onze paden nog eens. En
nog voor je site: Topkok!
Hartelijke groeten, Karin Ludwig, Amsterdam, juni 2014

Hallo Hanne,
Heel erg bedankt voor het heerlijke etentje, we hebben er allemaal erg van genoten.
Ook je gezelligheid was fijn.
Nogmaals bedankt.
Hartelijke groeten, Inge Noever, Zoetermeer, juni 2014

Hallo Hanne,
Wij hebben erg genoten van het diner dat je bij ons verzorgt hebt en
onze gasten waren ook erg enthousiast. Nogmaals super bedankt!
We hebben nog wel een paar leuke foto’s van jou, maar die moeten nog op de pc gezet
worden. Ik stuur ze z.s.m. naar je op.
Met vriendelijke groet, Caroline Smit, Driebergen, mei 2014

Beste Hanne,
Wij hebben een heerlijke avond gehad, mede dankzij jou!
Iedereen vond het eten lekker.
En ik heb de dag erna nog genoten van het sinaasappel-mosterd soepje. Mijn zoon Hidde
dacht daar anders over, maar ja, hij is nog steeds van de pizza’s.
Hartelijke groet, Tonny Bouts, Amsterdam, april 2014

Review:
Voor onze personeelsvereniging 3 workshops organiseren die ook nog eens ‘leuk’ zijn en liefst op locatie, beste lastig. En aangezien wij allemaal van lekker eten houden….kom je gewoon snel uit op koken.
En dat wij uitgekookt waren bleek! Want de groep Tapas onder leiding van Hanne mochten het eten maken en de andere workshopgasten genoten heerlijk mee!
Wat een top avond! Goed verzorgd en wat hebben we zalig gegeten…de herhaling staat al geboekt in juni dit jaar….Want het enthousiasme van Hanne slaat over op iedereen waardoor de meeste ‘moeilijke‘ recepten een eitje bleken te zijn.
Met vriendelijke groet, Minke Jellema, april 2014 gemeente Medemblik

Ha Hanne,
Dat was alweer een feestje!
Wederom veel dank voor de heerlijke gerechten en de aandacht waarmee je het diner voor ons
hebt verzorgd.
Tot de volgende keer dat we weer een gelegenheid vinden om je uit te nodigen !
Andreas Boot, Amsterdam, maart 2014

Hi Hanne,
Zo, ik ben weer neergedaald op aarde…;)) haha.
Jeetjemina, wat was ik jaaaarig!!! Loop nog met een grote glimlach op mn gezicht en nu
kan het grote nagenieten beginnen. Wat was het een geweldige avond!! Echt onvergetelijk!
Alle lieve, dierbare vriendinnen present en het heerlijke eten..! Echt zaaalig! Ontzettend
knap hoe je dat allemaal zo kan zeg..! Zoveel borden, in een vreemde keuken, zo lekker
en speciaal gekookt (20 man erwtensoep toch heel ander verhaal), alles dan ook nog
warm en tegelijk;)). Echt top!! Het was geweldig en heb genoten van alles (wat waren de
verrassings-artisjokken lekker!!!!;)) Zo, vanavond gaan we de laatste dessertcake lekker
soldaat maken…;) Mmm, blijft feest….!
Liefs en nogmaals dank voor een te gekke avond!
Elzelien Vellenga, Haarlem, februari 2014

Dag Hanne,
Nogmaals mijn dank voor de originele, bijzondere, mooi opgemaakte (!) en lekkere hapjes!
Het was voor mij een zeer aangename verrassing en heeft zeker bijgedragen aan mijn plezier
van de beide avonden. De kookkunsten, bevlogenheid en service van jou én je medewerkers
zijn bewonderswaardig. Ook van vrienden en familie zijn de reacties zeer lovend en zijn er
die je mogelijk in de toekomst terug gaat zien.
Ik kan het iedereen aanraden!
Hartelijke groet, John (en Marius Gort), Amsterdam, februari 2013

Hallo Hanne
Allereerst voor jou een prachtig 2014 gewenst. Na al die ellende wordt het vast een topjaar
voor jou. Het was geweldig en super lekker. Een zeer geslaagde avond met een bijzonder
pluimage aan mensen (-:
Dank je wel voor de foto’s. Natuurlijk mag je ze op je website zetten.
Voor het eerstvolgende thuis dinertje nodigen we je zeker weer uit.
groetjes, Mare Bohlander, ART District, Amsterdam, januari 2013

Hallo Hanne,
Voor ons liep alles echt gesmeerd dus dat geeft zeker aan dat jullie een goed team zijn, erg leuk en fijn want dat is toch altijd even afwachten!
Ik heb in ieder geval op facebook een berichtje geplaatst waarin ik DE KOKENDE BIJL heb getagd.
We zoeken nu al weer naar een reden om weer een avondje te kunnen organiseren, Leo wil het elk jaar laten terugkomen want het was echt perfect!
Voor nu fijne feestdagen, en hopelijk brengt 2014 jou veel positiefs!En natuurlijk mag je de
foto’s gebruiken.
Lieve groetjes, Leo en Tamara, Baarn, december 2013

Lieve Hanne,
Wat heb je ons een geweldige middag gegeven.
Het is niet niks om voor 35 dames (rond de 65 jaar) een tapas workshop op locatie (thuis) te organiseren.
Vanaf het eerste contactmoment klikte het met jou. Je begreep precies wat ik bedoelde. Hoge kwaliteit, niet te ingewikkeld, lekker eten en vooral een informele sfeer. Je straalde professionaliteit uit en dat bleek later tijdens de workshop helemaal.
We hadden een aantal (heel plezierige) overleg momenten vooraf. Op de dag zelf had je alles tot in de puntjes voorbereid. Mooie ingrediënten, recepten uitgeprint, voor iedereen een schort. Door je sprankeling bracht je een leuke sfeer en dat deed ook je team. Wat een lieve, professionele mensen.
Bijna onzichtbaar toch aanwezig. We maakten in ruim een uur tijd heel veel tapas. We waren verrast om het resultaat te zien. Hadden wij dat allemaal gemaakt?? Het zag er niet alleen heel mooi uit, maar het was ook heerlijk èn verrassend.
De keuken werd daarna helemaal door jullie opgeruimd…. wat een hoeveelheid afwas! Zelfs het afval werd meegenomen.
We hebben genoten! Veel leuke reacties gekregen. Heel veel dank aan jou, Rannie, Amber en Steve voor een onvergetelijke middag.

Lieve groet, Anneke Bakker, Bilthoven, november 2013
www.linkedin.com: “Oooooh wat kan Hanne lekker koken!!
Zij komt, neemt de keuken over, maakt een heerlijke maaltijd klaar en bedient het met een gulle lach. En terwijl jij aan de koffie zit, is alles weer opgeruimd en vierde je restaurant in je eigen huis. Geweldig! Zij maakt het meer dan waar!” Karin Kok, Zaandam, november 2013

Hoi Hanne,
Ik wil je heel erg hartelijk bedanken voor het heerlijke diner van gisterenavond!
De mannen hebben erg lekker gegeten, ze hebben genoten!
En het was perfect mooi opgeruimd zeg, heel fijn.
Groetjes, Marielle van Houten, Amsterdam, november 2013

Ook al duurde het even; hierbij willen we nog even laten weten hoe blij we waren met de
kookworkshop voor Baker&McKenzie, georganiseerd door Hanne.
Bijna 60 mensen die onder de professionele begeleiding van Hanne en collega’s hebben
gemarineerd, gefileerd, gebakken, gesneden en daarna hebben genoten van elkaars creatie.
Wendy Verheul, Sibiz, Oudekerk aan de Amstel, oktober 2013

Hey Hanne,
Goede verhalen over het eten 😉
Ik ga je nu foto’s sturen.
Hartelijke groet, Arjan van Houwelingen, LTP, september 2013

Ha Hanne,
Wat heb ik genoten van mijn compleet vegetarische verjaardagsmaaltijd! Echt een cadeautje.
Lekker gevarieerd, veel mooie smaken en kleuren. Wat fijn dat jij dat ook kan (is er iets dat je niet kan?), bedankt.
En bedankt voor de ontspannen wijze waarop je alles geregeld hebt. Ik heb echt een hele
fijne avond gehad. Steve ook bedankt!
Liefs Kari Ruitenberg, Landsmeer, september 2013

Hoi Hanne,
We hebben met elkaar een fantastisch mooie avond gehad. Ik kijk terug op een zeer
bijzondere avond met vrienden en familie onder het genot van werkelijk heerlijk eten!
Heel veel dank daarvoor.
En ja, ik weet wel wie ik als keukenprins en -prinsessen aanstel 🙂
Groeten, Sandra van der Brug, Amsterdam, augustus 2013

Hoi Hanne,
Nou wij hebben genoten hoor van het heerlijke diner, de prachtige decoraties
en de top bediening!
Echt een geweldige avond in alle opzichten (en mooi dat zelfs het weer meezat!).
Als we nog een keer iets te vieren hebben, weten we je te vinden.
Nogmaals dank, groetjes Else & Chris, Amsterdam, augustus 2013

Ha Hanne,
Wat was het leuk! En zo lekker! We hebben zeker een goede sessie gehad. Jouw
aanwezigheid had vast een goede invloed want normaal zijn we niet zo heel erg
gestructureerd… Hoop je zeker nog een keer tegen te komen, nogmaals heel veel dank
voor alle verwennerij!
Groet! Margot Oudshoorn, ABN AMRO, Amsterdam, juli 2013

Heel erg bedankt voor een heerlijk, prachtig en geslaagd diner!
Het waren erg smakelijk, heerlijke gerechten….wat doe je dat goed.
Ik heb nog wel paar mooie foto’s van gerechten, mocht je die willen?
Veel dank!
Ik hoor van je, hartelijke groet, Monique Opheij, Amsterdam, juli 2013

Beste Hanne,
Het was een prachtige avond en wij waren heel blij dat we jou gevraagd hadden voor het eten en alles wat daarbij hoort! We hebben intussen al onze gasten gesproken en iedereen was heel enthousiast over de avond, over jouw kookkunst en over jouw manier van aanwezig zijn. Echt super! Een gouden formule.
Ik ben vol bewondering voor hoe je dat allemaal zo geruisloos en ogenschijnlijk ontspannen doet. En ook nog foto’s maken tussendoor. Dankjewel.
Ik zal je zeker aanbevelen, mocht er iemand om ons heen een feestje willen geven!
Veel goeds voor jou en hartelijke groeten van ons, en misschien tot een volgende keer,
Lisette van Gils en Rob Bakker, Amsterdam, juni 2013

Beste Hanne,
Dank voor je mooie foto’s. Iedereen was tevreden en vond het erg leuk ik vond het ook
top. Wie weet horen of zien wij elkaar weer eens.
Groeten, Erik Venema, Monnickendam, mei 2013

Lieve Hanne,
Dankjewel nogmaals voor de heerlijke bereiding en servering van het diner. We hebben allemaal (incl de kids) van je aanwezigheid genoten. We zullen binnenkort weer een beroep doen op je kookkunsten in Nieuwesluis,… heb daar nu alweer zin in.
Topper. Volgens mij heb jij onze garde meegenomen. Geeft nix:-) wij hebben jouw dienblad van de eerste keer bij ons thuis, haha. Goede deal vind ik zelf.
Tot snel weer! Liefs, Wilkin Kroon, Oegstgeest, april 2013

Beste Hanne,
Via deze weg wil ik je graag nogmaals enorm bedanken voor je medewerking aan de
Opkikkerdag van Sameer en zijn gezin gisteren!! Ik ben ervan overtuigd dat ze mede
dankzij jou een geweldige dag hebben gehad!! Ik vond je echt een hele gezellige chef, en
ik ga het ook zeker onthouden voor de toekomst, ondanks dat ik niet in Amsterdam
woon!
We hebben heerlijk gegeten en ik ga zelf zeker de gerechten nog een keer maken.
De Balsamicodressing komt ook zeker goed terecht, ik heb al een heerlijke toastjes met
kaasjesdag in de planning aankomend Paasweekend 🙂
Natuurlijk komt het verslag van het gezin nog jouw kant op, maar dit kan soms wel even
duren.
Echt bedankt!! Daphne Vonk – Kerkenaar, maart 2013
Medewerker Opkikkerdagen Stichting Opkikker www.opkikker.nl

Ha Hanne,
Veel dank. Het was een erg geslaagde avond. Ik zal zorg dragen voor betaling.
Groet, Bas Becks, CVC Capital Partners, maart 2013

Beste Hanne,
Wij hebben het alledrie erg naar ons zin gehad, wat koken betreft, maar ook omdat het
gezellig was met z’n vieren. Dank je wel!
Hartelijke groet, Yvonne Bik, Wageningen, februari 2013

Beste Hanne,
Tweede kerstdag inmiddels en voor mij heerlijk rustig samen met de kinderen …
Ik moet er aan denken hoe druk jij nu weer bent.
Het was een genoegen om je hier te hebben kerstavond en iedereen vond het erg geslaagd.
Geen drukke stress Mieke die alles tot in de puntjes wil verzorgen 🙂
Maar iemand die ook heerlijk kon genieten..
Het eten smaakte voortreffelijk en de borden waren mooi opgemaakt.
Kortom …een topavond . Wie weet tot ooit , ik heb je kaartje.
Liefs Mieke Rentier . Ton en de kids, december 2012, Loosdrecht

Hoi Hanne,
Dank je wel voor een hele geslaagde, gezellige en ontspannen eerste kerstavond!
Het eten was heerlijk, jullie gezelschap mixte heel goed met de mensen die aan tafel
zaten en het feit dat we gewoon ontspannen konden genieten van wat er op tafel zou
komen, zonder zelf met zweetdruppels in de nek aan het fornuis te staan, was natuurlijk
ook een supergrote plus!!!
Kortom: dank voor een mooie avond en voor ons zeker voor herhaling vatbaar!
Groetjes, Kyra & Tako Stefels, Utrecht, december 2012

Denk niet dat er snel iets onmogelijk is bij Hanne. Wij hebben onder haar leiding met negentien personen tapas staan klaarmaken in een ruimte zonder fornuis of oven, gewoon op een paar campinggasjes. Het was heel gezellig en ook nog eens heel lekker! Ik raad iedereen aan om haar in dat leuke rode autootje te laten voorrijden. Succes verzekerd!
Veel sterkte in de komende feestmaand, veel succes met je bedrijf. De formule is je op het lijf geschreven. En hopelijk nog tot ziens!
Peter Putter, Amsterdam, december 2012

Hoi Hanne,
We hebben een mooie vriendenavond gehad zaterdagavond inderdaad. Dankjewel daarvoor.We gaan elkaar overigens nog wel een keer zien: volgend jaar willen we graag een diner gaan geven met vrienden. Als het huis afgeklust is. Dan bellen we je ruim voor tijd nog even….Succes ermee!
Greetz,
Wilk Kroon, Amsterdam, november 2012

Hanne,
Het was echt super gisteren. Wat heb je lekker gekookt voor ons. Iedereen vond het
fantastisch. Dank je wel.
Tot over twee weken als Sylvia haar team te eten heeft.
Groeten, Maarten Herrebrugh, Amsterdam, november 2012

Beste Hanne,
Wij hebben van Janneke ook zeer enthousiaste verhalen gehoord over het heerlijke diner dat je gekookt en verzorgd hebt voor haar gezin.
De leuke ‘cadeaubon’ die wij op Texel konden overhandigen; dat was al een mooie
binnenkomer voor ons…. en de voorpret kon meteen beginnen.. Hartelijke groet, nogmaals
dank namens alle ‘meiden’, Anke Wilderink, Bemmel, november 2012

Beste Hanne,
Wij vonden het een zeer geslaagde happening met inderdaad goedgezinde weergoden maar ook met
een goed kookteam. We hebben genoten.
Ik heb het geld overgemaakt. Drink er maar eentje op.
Groet, Henk Eemers, Rosmalen, oktober 2012

www.linkedin.com “Hanne inhuren is echt leuk! Ze heeft het eten bij ons informele huwelijk in onze tuin in Amsterdam verzorgd en het was absoluut geweldig. Veel mensen, druk, chaos, BBQ erbij – ze draait haar hand er niet voor om en ze is erg prettig gezelschap. Probeer het zelf maar.” Arent Jan (AJ) Hesselink, oktober 2012

Beste Hanne,
Wat een verrassing voor mijn 50ste verjaardag, Ik kon zelf niet lopen en het zou dus een rustige verjaardag worden, tot dat jij kwam.
Jij ging de keuken in het voelde meteen heel vertrouwd aan. Je hebt voor ons een geweldig 5 gangen diner met wijn arrangement voor gezet.Het was in een woord geweldig. Er was iemand bij die bijna nooit iets lust, maar zelfs hij heeft met smaak gegeten.
Dus een avond die niet meer stuk kon en waar we met veel plezier naar terug kijken.
Hanne bedankt voor alles en ook voor je fijne persoonlijkheid. Je was vreemd in ons huis, maar het voelde heel vertrouwd. We zullen je naam zo vaak als we kunnen laten vallen.
Groetjes, John en Anjo van Houten, Elst, oktober 2012

Hi Hanne,
Ik heb echt een fantastische verjaardag gehad, heel erg bedankt daarvoor!! Het eten was heerlijk en het was zo luxe om bediend te worden in je eigen huis. Ik, stresskip en perfectionist van nature, hoefde nergens naar om te kijken want alles was perfect en tot in de puntjes geregeld dus ik kon heerlijk genieten van mijn feestdiner! En aan het eind van de avond was de keuken weer precies als voordat er een 4-gangen diner voor 14 personen was gekookt. Hanne is heel persoonlijk en denkt met
je mee! Ook Amber heel erg bedankt voor de vriendelijke bediening en natuurlijk extra respect voor al het afwassen (we hebben geen afwasmachine).
Ik stuur wat foto’s van de avond in een aparte mail, want wist niet goed hoe ik ze aan moest hechten.
Groetjes, Yara Young Ramirez, Amsterdam, september 2012
Hanne Bijl bezorgde mij een onvergetelijke avond!

I.v.m. mijn 60e
verjaardag verzorgde ze voor mij en vijf vriendinnen een proeverij van 9 gangen.
Van tevoren mocht ik reageren op een menuvoorstel en meedenken over ingrediënten. Op de dag zelf kwam ze met grote tassen vol met spullen en begon ze in mijn keuken te koken, terwijl ze daarbij ook nog een belangstellend praatje kon maken. Zelf hoefde ik alleen maar de tafel te dekken met haar borden, bestek en glazen. Afwas heb ik niet gezien. Toen ze wegging was de keuken schoon en opgeruimd. De heerlijke gerechtjes, de prettige persoonlijkheid van Hanne en de gezelligheid van mijn vriendinnen zorgden tezamen voor een top avond!
Veroni van den Eng, Lent, september 2012

Beste Hanne,
Het was een heerlijke avond. Grote dank dat jij het onnavolgbaar mogelijk hebt gemaakt. De mooie lamsrug wordt in dank aanvaard. .
Groet, ook van Grietje, Ronald Wesselink, Bilthoven, augustus 2012

Beste Hanne,
We hebben echt een wondermooie avond (en dag) gehad.
Na de voorbespreking waren we al erg enthousiast en je hebt het helemaal waar gemaakt.
De spannende smaken die we graag wilden, perfect bereid en mooi gepresenteerd.
Daarbij was je wijnadvies precies goed, wat hebben we genoten! Het is natuurlijk je vak,
maar dat je dit voor elkaar krijgt in een vreemde keuken vind ik razend knap. We zaten voor elke gang met spanning te wachten wat je nu weer naar buiten ging brengen met je
glimlach. Het was fijn om je erbij te hebben, je hebt een grote bijdrage geleverd aan een
onvergetelijke dag!
Veel plezier met je overlevingspakket. Ik ben benieuwd wat je van de gesiers vindt.
Ik stuur 2 foto’s van jou mee en eentje van het tevreden gezelschap.
Groeten van Jules & Alice Wiertz, Amsterdam, augustus 2012

Lieve Hanne,
Wat een luxe en wat een ultiem genot, geen stress, geen boodschappen, geen planning,
maar alleen ………. een oase van rust en dat is vreemd, zeker als je een regelfreak bent
zoals ik. Op en top verwend worden en genieten van de heerlijke hapjes, de perfecte
bediening en oh wat een verrukking, ook nog eens de keuken helemaal opgeruimd, alsof
er niets is gebeurt !
Hanne, je bent een topper en een aanwinst voor ieder feestje. Nogmaals heel hartelijk
dank ook namens al onze gasten. Ook al hebben we dan niet meer snel zo iets groots te
vieren, een etentje met vrienden ??!!! ook dan zullen wij aan je denken.
Dikke knuffel
Ton en Liesbeth Trip, Bed & Breakfast ‘Diemerbrug’, Diemen, juli 2012

Precies wat we er van gehoopt hadden. Wij hadden tijd voor de gasten, terwijl er ongemerkt een smakelijk en gevarieerd lunchbuffet in elkaar gezet werd.”
over DE KOKENDE BIJL (reactie van familie Hijstek, Hoofdoorp, juli 2012, geplaatst bij ‘betaalbarecatering.nl’)

Hoi Hanne,
We zitten nu op Aruba na te genieten. Zagen hier gisteravond een stel wat ging trouwen met
z’n 2tjes op het strand en toen zeiden we gelijk hoe blij we waren hoe we het zelf gedaan
hebben.
Feestje was helemaal top, geen stress, alleen maar leuke mensen, heerlijk eten, leuke
bediening 🙂 Zouden het precies weer zo overdoen!
Hebben nog heerlijk gegeten van wat over was, samen met ouders en buren. Alles is
eigenlijk opgegaan op paar stokjes sate na. De brownie was een topper, had ik op de dag
zelf niet geproeft haha..
Bedankt nog voor onze supergeslaagde onvergetelijke dag!!
Groetjes, Sylvia en Gert Eizinga, Amsterdam, juni 2012

Hoi Hanne,
Eigenlijk allemaal positieve reacties gekregen op de workshop!
t Is leuk om met elkaar bezig te zijn in een andere setting dan gebruikelijk en lekker gegeten.Voor ons was het heel prettig dat jullie dit begeleid hebben van boodschap tot recept tot hulp in dekeuken en de boel weer aan kant!
Bedankt voor alles en inderdaad wie weet treffen we elkaar nog een keer,
Groet Jacqueline van Klooster, ‘Justbrands’, Lijnden, juni 2012

Ha Hanne,
Onze (schoon)ouders hebben erg (na)genoten van het cadeau. We zijn als
broers en zussen blij dat we onze (schoon)ouders nog zo een leuk en
origineel cadeau hebben kunnen geven, ook al gaven ze zelf aan niks meer te
hoeven.
Groetjes Karel en Marieke Tange, Oost-Souburg, mei 2012

Lieve en getalenteerde Hanne,
Nogmaals een bedankje van de Volendamlaan.
Iedereen heeft genoten van je geruisloze werk en vooral van je verrukkelijke eten! We
voelen ons enorm verwend! Wat een talent!
Jij/jullie hebben ons enorm in de watten gelegd, alles liep zo gesmeerd dat ik niet eens door had dat je in het donker stond te werken, waarvoor nogmaals excuus, maar tegelijkertijd, zoals je al zei, is dat ook een compliment! Alles liep geruisloos op rolletjes ‘achter de schermen’, zelfs zo dat ik geen van jullie terug zie op een foto, beetje jammer, maar ik plak je kaartje met foto wel in het boek. Vanwege jullie ‘onzichtbaarheid’ vergat ik ook applaus voor jullie te vragen, want ineens was alles opgeruimd en jij klaar voor vertrek.
Het applaus krijg je alsnog vanuit ons hart, en ik verzeker je dat iedereen jouw werk enorm heeft gewaardeerd!!!!!!!!Chapeau!!!!!!! Zéker voor herhaling en aanbeveling vatbaar!
Dankjewel, we wensen je alle goeds, en zien je vast nog wel weer eens terug!
Liefs van Arjan en Elize van der Meer, Dan Haag, mei 2012

Hoi Hanne,
de avond was helemaal zoals ik gehoopt maar niet verwacht had, geweldig! jullie waren
super, zowel het eten als ook de wijze waarop jullie het gedaan hebben. van alle gasten
zeer lovende reacties hierop terug gekregen.
fijn dat het voor jullie ook goed voelde. graag tot een volgende gelegenheid!
groetjes yolanda hoogtanders, Amsterdam, mei 2012

Hé Hanne,
Nogmaals dank voor de super avond gisteren!
Ook heerlijk dat alles opgeruimd was!
We zullen je binnen onze vriendenkring ten zeerste aanraden!
Veel succes met DE KOKENDE BIJL, tot over 5 jaar 😉
Groeten, Ronald en Hebe Helmons, Amsterdam, april 2012

Beste Hanne,
Het was een fantastische avond, en ik vond dat jij en je maatjes erg knap waren in het ons geruisloos verwennen met een heerlijk diner, en jullie te voegen naar ons ,ongeplande, programma..Ik hoefde me nergens zorgen over te maken. Het eten en de rode wijn waren top! Ik ben erg blij dat ik voor dit concept heb gekozen, en heb van de gasten veel enthousiaste reacties ontvangen.
Dank je wel voor deze geweldige ervaring, en wie weet tot ziens,
groeten van Corien Heering, Amsterdam, april 2012

Beste Hanne,
Nogmaals bedankt voor het fantastisch georganiseerde diner afgelopen zaterdag.
Wij (en onze gasten) hebben er erg van genoten.
Ik denk dat we een trend gezet hebben.
Groet, Liesbeth en Han Beekman, Amsterdam, april 2012

Beste Hanne.
1 April is een bijzondere memorabele dag geworden. We wisten echt niet wat we konden
verwachten, maar het surprise diner dat ons werd voorgeschoteld was echt buitengewoon.Die pure en verfijnde smaken, de heerlijke wijn…… het bleef de smaakpapillen strelen. Onderweg naar huis toe rijdend beleefde ik nog de smaaksensaties. Hanne heeft haar lustrum op een bijzonder originele wijze gevierd en dat wij daar deelgenoot van mochten zijn heeft ons bijzonder verheugd.
Het was een heerlijke avond, lekker bijgepraat en bovenmatig genoten van de bijzondere dis. Hanne, veel succes voor de toekomst, maar met deze charmante en verbluffende
presentatie mag dat geen probleem zijn. Op naar het tweede lustrum en voor de viering
daarvan houden we ons nu al aanbevolen.
Nogmaals bijzonder bedankt, hartelijke groet,
Jan en Marjan Lingen, Lekkerkerk, april 2012

Beste Hanne,
Iedereen was zeer enthousiast over het heerlijke eten.
Het was zeker een geslaagde avond.
Tot ziens, vriendelijke groet, Martin Lina, Heemskerk, maart 2012

Graag wilde wij voor mijn 65e verjaardag, op dinsdag 28 februari 2012, een diner
organiseren voor mijn familie en vrienden. Het koken voor dit soort diners vinden wij ook erg leuk om te doen maar het heeft ook het grote nadeel dat je meer in de keuken staat dan dat je contact hebt met je gasten. Je kan dan natuurlijk met je gasten naar een restaurant, maar daar zit je nooit zo gezellig als bij jou thuis.
Na wat omzwervingen op het internet vonden we de zeer aantrekkelijke website van Hanne Bijl. Bij de eerste afspraak bij ons thuis klikte het ook direct tussen ons. Haar enthousiaste en sprankelende persoonlijkheid en de prachtige menu suggesties, samen met een aantrekkelijk professionalisme, deden ons besluiten om met haar in zee te gaan. En daar hebben we geen spijt van! Klokslag op de afgesproken tijd was zij samen met Susanne aanwezig om in onze keuken de voorbereidingen te treffen voor een heerlijk 4-gangen diner. Toen onze gasten arriveerden werden ze gelijk voorzien van een drankje door Susanne. Alle gerechten werden aan tafel uitgeserveerd met een duidelijke uitleg door Hanne, terwijl Susanne er voor zorgde dat de wijnglazen gevuld bleven. Tussen de gangen door vonden speeches en voordrachten plaats door de gasten waar Hanne en Susanne ongemerkt goed rekening mee hielden. Na afloop vonden wij weer een keurig opgeruimde keuken terug ! Kortom, we hebben volop genoten van deze avond en onze gasten waar we nu alle tijd voorhadden !
Hanne en Susanne, heel erg bedankt. Wij en onze gasten hebben genoten van jullie
culinaire hoogstandjes en enthousiaste aanwezigheid !
Jaap en Inez de Baar, Hazerswoude, februari 2012

Lieve Hanne & Joop,
24 december 2011, gespannen en nieuwsgierig, morgen 12,5 jaar getrouwd en straks de
genodigden om dit met ons te vieren.
Daar waren ze (Hanne & Joop) wij waren er klaar voor, de tafel klaar, de drank klaar laat de gasten maar komen. De eerste amuses waren heerlijk, eindelijk aan tafel het 1ste gerecht lekker het brood heel apart. De volgende gang coquilles met Hollandse garnalen hemels. Hoofdgerecht wilde fazant toppertje, ons Petit grand dessert ook heerlijk, toen nog wat kazen waarvan 1 in de vorm van een hart geweldig.
De gasten waren laaiend, Joop als bediening gezellig en zag alles.
Hanne & Joop wij gaan een gelegenheid creëren zodat jullie het weer onvergetelijk kunnen
maken. Tot slot, alles was geweldig, na afloop schone keuken en HEEERLIJK gegeten, voor veel herhalingen vatbaar.
Geniet van jullie vakantie, liefs Carl & Anouk, Hoofddorp, december 2011

He Hanne,
Sorry voor de late reactie, maar het eten was weer geweldig. Ik heb alleen maar positieve dingen over de avond gehoord. Sommige hadden het lekkerst gegeten ooit en de rest vond het geweldig. De plek was goed, de sfeer en jullie twee.
Ik zelf had de mosterd soep met merques al eerder gegeten zoals je weet. Ik hou nogal van merquez en vond toen de soep geweldig alleen de bijdrage van de merques wat tegen vallen. Dat was deze keer wel anders! Die gedraaide worstjes waren heel erg lekker en waren echt een meerwaarde in de soep. Die zou ik er in houden als ik jouw was.
Zou je een sluier willen oplichten over de saus bij de eend? Ik ben al op zoek geweest naar recepten maar ik kan nog niet echt vinden wat zoiets lekkers kan worden. Mag ook wel het geheim van de kok blijven hoor dan ga ik zelf experimenteren:-)
Heel erg bedankt weer. Nu moet ik weer een excuus vinden om je uit te nodigen. Dat kan even duren, maar ik vind vast wel wat volgend jaar. Tot ziens,
Arjan van der Schee, Utrecht, december 2011

www.linkedin.com Hanne heeft afgelopen weekend een privédiner bij mij thuis verzorgd en wat was ‘t allemaal geslaagd! Niet alleen de bijzondere en heerlijke gerechten, maar ook de bijzondere aanpak van Hanne: betrokken, relaxed, iemand met liefde voor koken en liefde voor haar gasten. Een dikke vette aanrader om Hanne in te huren!
Kitty Heij, Zoetermeer, december 2011

Hoi Hanne,
Hartelijk bedankt voor alles. Iedereen vond het heel erg lekker en gezellig.
Ik wens je ook heel fijne kerstdagen toe.
Lieve groet, Sandra Horvat, ‘BRS EMEA North,’ Nieuwegein, december 2011

Dag Hanne
Het was geweldig. Jij en Joop hebben een uitstekende job gedaan. Boukje, het gezelschap en ondergetekende hebben genoten van jullie kookkunsten en van het gemak dat jullie ons boden. Nogmaals dank je wel, en wellicht tot een volgende keer!
Groet, ook namens Boukje, Roel Smits, Bussum, november 2011

www.linkedin.com Hanne is een topkok. Maar naast het feit dat ze heerlijk kan koken is Hanne ook gewoon een leuke, gezellige vrouw en prettig in de omgang. Wij bedenken ons dan ook niet als we voor vrienden of familie een bijzonder diner willen geven en bellen Hanne. Inmiddels al 3 maal. Hanne neemt onze zorgen uit handen en het diner is gegarandeerd een succes. Hanne tovert je huis om in een waar sterrenrestaurant. Zonder enig voorbehoud bevelen wij Hanne daarom van harte aan voor het verzorgen van je diner, bijvoorbeeld bij je thuis.
Dante van Scheppingen, Nieuw Vennep, november 2011

Hallo Hanne,
Even, wat een fantastische avond heb je voor ons verzorgd !!!
In een woord GRANDIOOS. Hier gaan we nog lang over napraten.
Gr. Arthuro van Schendel, Den Haag, november 2011

Ha Hanne,
Het was heerlijk, zowel het eten als de entourage erom heen die jullie
hebben geboden. Ik heb mijn aandacht aan de gasten kunnen geven en
lekker kunnen genieten.
Dank voor alles en wat mij betreft zeker een keer tot ziens,
Hartelijke groeten, Jacqueline Smorenburg, Bilthoven, oktober 2011

Hallo Hanne,
De verwachtingen waren hoog, maar die heb je samen met Stijn royaal overtroffen. Niet
alleen bij ons maar ook bij onze gasten. Heel leuk, we kregen gisteren allemaal lieve mails
binnen dat ze het eten overheerlijk vonden en jullie zo’n goed team (en ze vonden het
natuurlijk ook heel gezellig)
Ik hoop dat je zelf ook kunt terugkijken op een geslaagde avond.
Nogmaals heel veel dank voor de perfecte avond en hopelijk een keer tot ziens,
Charles & Mariska Westhoff, Hoofddorp, oktober 2011

Beste Hanne,
We hebben genoten en lang nagenoten van het door jou verzorgde diner, ik had me niet beter kunnen wensen!
De gerechten waren stuk voor stuk heerlijk, mooi gepresenteerd en vriendelijk bediend.
En alles zo netjes opgeruimd! Ik ben je kaartjes hier al uit aan het delen 🙂
Hopelijk tot een volgende keer!
Vriendelijke groeten, Mirjam Smeekes, Laren, september 2011

Goedemorgen Hanne,
Het was TOPPY, op mijn dag erna verjaardag.
Mede door je menu en drankjes.
Ze waren allemaal hartstikke tevreden.
Groetjes Martha Meijn, Oostzaan, augustus 2011

Hallo Hanne,
Je had het vast al in de gaten gisteren, maar we hebben genoten van je kookkunsten! Het
eten was voortreffelijk, je straalt rust uit maar hebt volledig controle over de gang van
zaken, je presenteert het eten mooi en vertelt met liefde voor je vak wat ingrediënten
van het gerecht zijn. In een woord: heerlijk!
Hartelijke groet, Manon van der Werff, Roelofarendsveen, augustus 2011

Hoi Hanne,
We hebben gisteren een fantastische avond gehad. Echt heel lekker en
culinair gegeten en gedronken. Een perfecte afstemming.
Truus was totaal ontspannen en liet alles aan je over.
Nogmaals hartelijk dank.
Hierbij nog enige foto’s.
Groetjes Truus en Peter Groot, Wilnis, juli 2011

Koken op topniveau. Afgelopen zondag uitgenodigd voor een diner vervaardigd door
prive-kok, Hanne Bijl….van DE KOKENDE BIJL.nl
De aftrap begon met heerlijke amuses, ware tinteling van de zintuigen, zowel voor ’t oog als de mond, gevolgd door voortreffelijke gerechten, spannende combinaties die getuigen van ware klasse begeleidt door een mooi wijnarrangement!!! Een absolute aanrader….
Groetjes, Elles Heeman, Amsterdam, juli 2011

Wij hebben geen seconde spijt gehad van de keus om met Hanne ons huwelijkjubileum diner te vieren! Alles was tot in de puntjes geregeld, terwijl wij ook zelf van ons feest konden genieten! Onze gasten en wij zelf zijn van het moment dat ze binnen kwamen in de watten gelegd en waren allemaal dol enthousiast over het fenomeen thuis-kok. Onze keuken zag er na dien weer spik en span uit en zelfs de vuilniszak werd mee genomen!
Het was een super feest en zouden het zo weer doen!
Bravo Hanne & team! Bas en Elice de Jong, Loenen aan de Vecht, juni 2011

Hanne heeft een 4 gangen diner gekookt ter gelegenheid van mijn moeder’s 65e verjaardag. Het was een succes! Heerlijk gegeten, mooie gerechten met originele combinaties van smaken. De hoeveelheden en het tempo was ook precies goed.
Hanne als thuiskok bij een speciale gelegenheid is een aanrader!
Groetjes, Monique Neijzen, Soest, juni 2011

Beste Hanne,
We hebben volop genoten afgelopen donderdag!
Veel dank voor de bereiding, het serveren en de afwas 🙂
Hartelijke groet,
Jolanda Peeters, Amsterdam, juni 2011

www.linkedin.com Met Hanne in huis werd mijn diner top. Wat was het warm maar o zo gezellig. De voorbereidingen met het uitzoeken van alle gangen was al leuk en dan moest het feest nog beginnen. Dan de verbazing hoe Hanne uit een klein keukentje z´n diner kom toveren.Mensen wil je eens een grote indruk op vrienden of familie maken en een hele gezellige avond beleven,…stop met zoeken.
Tover je huis, kantoor of tuin om in een heus restaurant met Hanne als top chef:-)
Fred Voskuil, Zaandam, juni 2011

Hallo Hanne,
Ik wilde je nog bedanken voor de prima verzorging van onze kookavond.
Iedereen heeft een heerlijke relaxte avond gehad, en is toch ook op een
leuke manier met het eten bezig geweest, en we hebben er bovendien weer
van geleerd. Leuk en leerzaam dus!
En mijn keuken was vanochtend in een mum van tijd weer op orde, dank
voor je hulp !! Ook ga ik nog nagenieten van de hapjes die ik in de koelkast vond.
Nogmaals dank !!
Gr. Dieuwke van der Vossen, Purmerend, mei 2011

Hoi Hanne,
Wij, en mijn ouders, hebben het erg naar ons zin gehad. Het was een hele
gezellige avond met erg lekker eten. Nogmaals bedankt hiervoor.
En als we de volgende keer weer een thuiskok willen, zullen we zeker aan
je denken.
Gr. Etienne, Reeuwijk, mei 2011

Beste Hanne,
Wat heb je ons weer verrast de afgelopen keer. Het diner is een hoogtepunt van het jaar.
Zo verwend te worden met al die heerlijke gerechten. Het ziet er niet alleen bijzonder
aantrekkelijk uit, maar is ook heerlijk! Onze vrienden hebben het er steeds over zodra
we ze zien. Zo koken zij niet voor zichzelf en wij ook niet. De foto’s van het etentje
spreken voor zich. Daar kunnen wij niet tegen op praten of schrijven, maar geloof ons,
wij en onze vrienden, kijken al uit naar het volgend diner. . .
Met liefs van Carla en Arnold Nieuwendam, Amsterdam, mei 2011

Beste Hanne,
Mijn schoonmoeder en haar partner hebben het geweldig gehad. Het eten was heerlijk. De avond was fantastisch.
Zeker waren ze al verrast met ons idee. En volgens mij hebben wij ons niet vergist om het door u te laten verzorgen.
Namens mijn man en schoonzus nogmaals heel hartelijk bedankt voor een geslaagde avond (dinsdag17 mei jl.)
Joyce Koning, Amsterdam, mei 2011

Ha Hanne,
Wat was het een mooie dag, wij genieten er nog onwijs van na.
We krijgen ook super veel complimenten over de heerlijke hapjes en het fantastische diner met de lekkere wijnen.
Liefs Kim en Martijn ten Bokum, Amsterdam, mei 2011

Beste Hanne,
Ik kijk met enorm veel plezier terug op de Tapasworkshop met de Rabobank guys & girls,
en zij ook: scoorde enorm hoog in de evaluatie van alle onderdelen van het adamprogramma. Dus: TOPPIE!!!
Hartelijke groet,
Annet Noordik, Change Facilitator, www.hartelijkgefaciliteerd.nl, april 2011

www.linkedin.com : Hanne is not only an excellent Cook but also a very pleasant host. Very important when invited into the privacy of your home or the meeting rooms of your
Company. Discrete and pleasant with excellent products and service. Hire Hanne! More than once! And find out.
Andries van Moorselaar, Amsterdam, februari 2011

www.linkedin.com : Hanne and her assistant cooked for me and my guests (12 p.) an
exquisitely delicious dinner. Almost in contrast her fees are very reasonable. Furthermore she is flexible and lets the client decide about many details weeks ahead ofabout the dinner. And on top of this she is reliable and dedicated: she wants to make sure that you (host and guests together) have a great evening and don’t have to worry about a thing. I came across Hanne’s by simply using the well known ‘ogling site’ and she turned out to be listed right at the top of the page. Well I understand now, that this was not through sheer coincidence, but by plain quality. The number one position does reflect her quality and once served by her one understands why she is mentioned with her home cooking service at the top of the concerned Internet page.
Robert Beydals, Haarlem, februari 2011

 De Kokende Bijl / Hanne kookt / Kok aan huis / Prive kok / Thuiskok