De Kokende Bijl / Hanne kookt / Kok aan huis / Prive kok / Thuiskok / menuvoorbeelden

Onze uitgebreide menukaart mailen wij u met plezier maar om een voorproefje te geven volgen hier enkele voorbeeldmenu’s.

Overigens, bij onze diners verzorgen we altijd twee soorten brood en gezouten roomboter.

3 gangen (voorbeeld) menu:

  • Timbaaltje van gerookte paddenstoelen en geitenkaas op carpaccio van courgette, dadels, veldsla en pistache noten met sinaasappel-mosterd dressing.
  • Gebakken doradefilet met half gedroogde tomaten, kapperappels en saus van koenjit, room en oregano.
  • Petit grand dessert (mousse, stukje gebak, vruchten coulissen, vers fruit, ijs van Ci Vediamo)

 

4 gangen (voorbeeld) menu:

  • Spinaziesalade met Gorgonzola croutons, Parmaham rozetten, pijnboompitten en dressing van mosterd en rozemarijn
  • Mosterd-abrikozen soep met shii take en tuinkers
  • Licht (huis)gerookte diamanthaas met jus van tijm, rode wijn en truffel
  • Panna cotta met vanille en sinaasappel, vers fruit en chocolade krullen

5 gangen (voorbeeld) menu:

  • Frisee salade met tonijn tartaar, zeewierchip, komkommer en dressing van gember en wasabi
  • Coquilles Saint Jacques met Hollandse garnalen, rivierkreeftjes op wakame met zalmforeleitjes en saffraan-dragon beurre blanc
  • Gebakken eendenborst met mandarijn-peper jus
  • Kazen, druiven, toast, walnoten en mango chutney
  • Witte chocolade mousse met brownie, caramel-zeezoutijs ( Ci Vediamo) en granaatappel
    De Kokende Bijl / Hanne kookt / Kok aan huis / Prive kok / Thuiskok / menuvoorbeelden