Onze uitgebreide menukaart mailen wij u met plezier maar om een voorproefje te geven volgen hier enkele voorbeeldmenu’s.
Overigens, bij onze diners verzorgen we altijd twee soorten brood en gezouten roomboter.
3 gangen (voorbeeld) menu:
- Timbaaltje van gerookte paddenstoelen en geitenkaas op carpaccio van courgette, dadels, veldsla en pistache noten met sinaasappel-mosterd dressing.
- Gebakken doradefilet met half gedroogde tomaten, kapperappels en saus van koenjit, room en oregano.
- Petit grand dessert (mousse, stukje gebak, vruchten coulissen, vers fruit, ijs van Ci Vediamo)
4 gangen (voorbeeld) menu:
- Spinaziesalade met Gorgonzola croutons, Parmaham rozetten, pijnboompitten en dressing van mosterd en rozemarijn
- Mosterd-abrikozen soep met shii take en tuinkers
- Licht (huis)gerookte diamanthaas met jus van tijm, rode wijn en truffel
- Panna cotta met vanille en sinaasappel, vers fruit en chocolade krullen
5 gangen (voorbeeld) menu:
- Frisee salade met tonijn tartaar, zeewierchip, komkommer en dressing van gember en wasabi
- Coquilles Saint Jacques met Hollandse garnalen, rivierkreeftjes op wakame met zalmforeleitjes en saffraan-dragon beurre blanc
- Gebakken eendenborst met mandarijn-peper jus
- Kazen, druiven, toast, walnoten en mango chutney
- Witte chocolade mousse met brownie, caramel-zeezoutijs ( Ci Vediamo) en granaatappel