De Kokende Bijl / Hanne kookt / Kok aan huis / Prive kok / Thuiskok / menuvoorbeeldenOnze uitgebreide menukaart mailen wij u met plezier maar om een indicatie te geven volgen hier enkele voorbeeldmenu’s.
Overigens, bij onze diners verzorgen we altijd twee soorten brood en gezouten roomboter.

 

3 gangen (voorbeeld) menu:
* Timbaaltje van gerookte paddestoelen en geitenkaas op carpaccio van courgette, dadels, veldsla en pistache noten met sinaasappel-mosterd dressing.
* Gebakken doradefilet met half gedroogde tomaten, kapperappels en saus van koenjit, room en oregano.
* Petit grand dessert (mousse, stukje gebak, vruchten coulissen, vers fruit, ijs van Ci Vediamo)

 

4 gangen (voorbeeld) menu:
* Spinaziesalade met Gorgonzola croutons, Parmaham rozetten, pijnboompitten en dressing van mosterd en rozemarijn
* Mosterd-abrikozen soep met shii-take en tuinkers
* Licht (huis)gerookte diamanthaas met jus van tijm, rode wijn en truffel
* Panna cotta met vanille en sinaasappel, vers fruit en chocolade krullen

De Kokende Bijl / Hanne kookt / Kok aan huis / Prive kok / Thuiskok / menuvoorbeelden

5 gangen (voorbeeld) menu:
* Frisee salade met tonijn tartaar, zeewierchip, komkommer en dressing van gember en wasabi
* Coquilles Saint Jacques met Hollandse garnalen, rivierkreeftjes op wakame met zalmforeleitjes en saffraan-dragon beurre blanc
* Gebakken eendenborst met mandarijn-peper jus
* Kazen, druiven, toast, walnoten en mango chutney
* Witte chocolade mousse met brownie, caramel-zeezoutijs ( Ci Vediamo) en granaatappel